اخبار
انتصاب سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مرکز فریدونشهر طی حکمی از طرف آقای دکتر تقی زاده، ریاست کل دانشگاه پیام نور، آقای دکتر محمدتقی قندهاری علویچه ای به عنوان سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مرکز فریدونشهر منصوب شدند. به همین منظور سه شنبه 1401/8/3 جلسه تودیع و معارفه ایشان با حضور آقای دکتر رضا مختاری ریاست دانشگاه پیام نور استان اصفهان، در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور فریدونشهر برگزار گردید.
در این جلسه ضمن معارفه ایشان از تلاش و زحمات جناب آقای دکتر ظهراب اداوی ریاست سابق مرکز تقدیر و تشکر شد.
پرسنل خدمتگزار دانشگاه پیام نور مرکز فریدونشهر ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای جناب آقای دکتر قندهاری از تلاشها و زحمات آقای دکتر اداوی کمال تشکر را داشته و آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشان می نماید.
آقای دکتر قندهای دارای مدرک دکترای مدیریت منابع انسانی بوده و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز دولت آباد می باشند. ایشان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت صنعتی در دانشگاه تهران گذرانده اند.